Verzending & levertijd

  • Producten welke je op werkdagen voor 17u bij ons hebt besteld, worden dezelfde dag nog met zorg door ons ingepakt en verzonden. Je pakket wordt dan de volgende werkdag bij je aangeboden. *
  • Producten welke in het weekend of op feestdagen zijn besteld, worden de eerstvolgende werkdag door ons in behandeling genomen en verzonden. Je pakket wordt dan de volgende werkdag bij je aangeboden. *

* Voor levering van pakketten zijn wij afhankelijk van de koeriersdienst. Heel uitzonderlijk kan een levering om die reden verlaat zijn, door onvoorziene omstandigheden.

Verzendkosten

Alle producten, groot en klein, verzenden wij als pakketpost. Dit betekent dat ook de kleinere artikelen verpakt worden in een doosje zodat de producten u in perfecte staat bereiken. Gevolg van het verzenden van onze producten op deze wijze is dat de verzendkosten voor met name de kleinere artikelen in verhouding iets hoger liggen. Onze scherpe prijzen moeten deze kosten compenseren.

Wij hopen dat u begrip heeft voor onze keuze om onze goederen op deze wijze te verzenden.

  • Verzendkosten per order Nederland Gratis
  • Verzendkosten per order België € 7,95

Verzendkosten bestaan uit portokosten, verpakkingsmateriaal en administratie kosten.

Levering binnen Europa

Wij kunnen producten leveren binnen heel Europa, de verzendkosten en voorwaarden variëren per land. Wilt u een bestelling plaatsen en laten afleveren in een ander Europees land dan Nederland of België? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@ombits.nl. Wij bekijken dan de mogelijkheden en zoeken uit wat de kosten zijn voor deze zending.

Retourneren

Wilt u een pakket naar DeZonnebril.nl retourneren? Kijk dan op onze pagina Retourneren.