Ray-Ban Clubmaster bestellen

ray-ban-clubmaster-bestellen

Wilt u een Ray-Ban Clubmaster bestellen? Dan bent u bij DeZonnebril.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod Ray-Ban Clubmaster modellen in ons assortiment. De Ray-Ban Clubmaster is een van de meest bekendste Ray-Ban modellen. Deze bril is al bekend sinds de jaren 50. Na al die jaren is deze Ray-Ban zonnebril nog steeds zeer geliefd. Toen de Ray-Ban Clubmaster net was uitgebracht kreeg de bril al snel de bijnaam, Browline glasses. Deze term is ontstaan door de donkere rand boven aan het montuur.

Originele Ray-Ban Clubmaster

DeZonnebril.nl is Authorized Ray-Ban dealer. Dit betekent dat wij alleen 100% originele Ray-Ban zonnebrillen aanbieden. Daarnaast leveren wij regelrecht vanaf de fabrikant. Hierdoor kan kwaliteit gegarandeerd worden. Wilt u een originele Ray-Ban Clubmaster bestellen? Bestel deze dan via DeZonnebril.nl.

Verschillende modellen

De Ray-Ban Clubmaster komt in verschillende uitvoeringen. Er is natuurlijk de klassieke RB3016 met een zwart montuur en groene glazen, maar ook is er de Clubmaster Oversized, Clubmaster Aluminium, Folding en andere RB3016 clubmasters met diverse kleuren. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte en passende Ray-Ban Clubmaster.

Authorized Ray-Ban dealer

DeZonnebril.nl is Authorized Ray-Ban Dealer. Dit betekent dat wij alleen originele Ray-Ban zonnebrillen aanbieden. Bent u op zoek naar een 100% originele Ray-Ban Clubmaster? Zoek dan niet verder en bestel uw favoriete Ray-Ban Clubmaster via DeZonnebril.nl

Ray-Ban Clubmaster sale

Wij zijn met de meeste modellen maar liefst €20,- goedkoper dan een opticien. Hierdoor kunt u een originele Ray-Ban Clubmaster bestellen voor een zeer scherpe prijs. Bent u op zoek naar een niet te dure Ray-Ban Clubmaster? Bestel deze dan via DeZonnebril.nl.

Voordelen Ray-Ban Clubmaster

Ray-Ban Italië heeft een ontzettend groot assortiment verschillende soorten en maten zonnebrillen. Waarom zou u uit dit enorme aanbod kiezen voor de Ray-Ban Clubmaster? Hieronder ziet u de voordelen van de Ray-Ban clubmaster op een rij:

  • Stoer montuur
  • Dunne veren
  • Elegante details
  • Licht van gewicht

Ray-Ban Clubmaster via DeZonnebril.nl

De Ray-Ban Clubmasters uit ons assortiment worden direct bij Ray-Ban Italië besteld. Deze hebben een levertijd van ongeveer 5 tot 7 werkdagen.

Heeft u vragen over een bepaalde Ray-Ban Clubmaster? Of wilt u advies bij het uitzoeken van een nieuwe zonnebril? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088-112 05 60 voor al uw vragen. Daarnaast kunt u altijd mailen naar klantenservice@ombits.nl