Zonnebril heren

Wij hebben voor iedere man een passende heren zonnebril. Een heren zonnebril is essentieel om uw ogen te beschermen tegen alle UV- straling. Met een goede zonnebril kunt u uw ogen goed op de weg houden tijdens het rijden en heeft u geen last van de weerkaatsing van de zon op het strand. En daarnaast staan ze ook nog eens goed! Een zonnebril is steeds meer een fashion item geworden: ook voor de heren.

Bescherming

Het belangrijkste van een zonnebril is natuurlijk dat uw ogen goed beschermd zijn. Alle Ray-Ban heren zonnebrillen zijn gevormd door diamantengereedschap, waardoor lichtvorming wordt geminimaliseerd. Met een Ray-Ban heren zonnebril worden uw ogen maximaal beschermd. Elk glas blokkeert voor 100% UV- straling (zowel UVA als UVB) en schadelijk blauw licht. De heren zonnebrillen van Ray-Ban zijn stootbestendig, krasbestendig en weerbestendig. Dat is waar een goede zonnebril uiteindelijk om draait!

Populairste zonnebrillen

De meest populaire heren zonnebrillen van de afgelopen tijd zijn de tijdloze Ray-Ban Aviator, de stijlvolle Ray-Ban Wayfarer en de moderne Ray-Ban Clubmaster. De populairste zonnebrillen voor heren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook worden de modellen af en toe vernieuwd. Denk hierbij aan de Ray-Ban New Wayfarer.

Zomertrend 2017

Natuurlijk is bescherming niet het enige waar het om draait bij een zonnebril. Een trendy montuur is wel zo leuk. Of u nou houdt van modern of klassiek: wij hebben voor alle heren een geschikte stijlvolle zonnebril. De zomertrend van dit jaar is voor de heren: “futuristisch”. Retro wordt gecombineerd met eigentijds. Denk hierbij aan spiegelglazen en ronde monturen. De Ray-Ban Clubround is een uitstekend voorbeeld van de retro jaren ’60 look. Ook deze Ray-Ban Highstreet is een futuristische en trendy heren zonnebril waarmee u goed voor de dag komt deze zomer. De Ray-Ban Tech met grijze spiegelglazen is perfect als u op een subtiele wijze mee wilt doen aan de trend. Iets gewaagders? Kies dan voor deze Ray-Ban Round Metal. Uitstekend geschikt wanneer u gek bent op festivals in de zomer!

Heeft u vragen over ons assortiment Ray-Ban zonnebrillen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088-112 05 60 of stuur een e-mail naar klantenservice@ombits.nl.