Verzending & levertijd

  • Producten die je op werkdagen voor 17:00 bij ons hebt besteld, worden dezelfde dag nog met zorg door ons ingepakt en verzonden. Je bestelde pakket wordt dan de volgende werkdag bij je aangeboden. *
  • Producten welke in het weekend of op feestdagen zijn besteld, worden de eerstvolgende werkdag door ons in behandeling genomen en verzonden. Je pakket wordt dan de volgende werkdag bij je aangeboden. *

* Voor levering van pakketten zijn wij afhankelijk van de koeriersdienst. Heel uitzonderlijk kan een levering om die reden door onvoorziene omstandigheden verlaat zijn.

Verzendkosten

Alle producten, groot en klein, verzenden wij als pakketpost. Dit betekent dat ook de kleinere artikelen verpakt worden in een doosje zodat je jouw bestelde product in perfecte staat ontvangt. Gevolg van het op deze wijze verzenden van de producten, is dat de verzendkosten voor met name de kleinere artikelen in verhouding iets hoger liggen. Onze scherpe prijzen moeten deze kosten compenseren.

Wij hopen je begrip hebt voor heeft onze keuze om goederen op deze wijze te verzenden.

  • Verzendkosten per order Nederland Gratis
  • Verzendkosten per order België € 7,95

Verzendkosten bestaan uit portokosten, verpakkingsmateriaal en administratie kosten.

Levering binnen Europa

Wij kunnen producten leveren binnen heel Europa. De verzendkosten en voorwaarden variëren per land. Wil je een bestelling plaatsen en laten afleveren in een ander Europees land dan Nederland of België? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@ombits.nl. Wij bekijken de mogelijkheden en zoeken uit wat de kosten zijn voor deze zending.

Retourneren

Wilt u een pakket naar DeZonnebril.nl retourneren? Kijk dan op onze pagina retourneren.