Originele Ray-Ban zonnebrillen

DeZonnebril.nl is Authorized Ray-Ban dealer. Dit betekent dat wij alleen originele Ray-Ban zonnebrillen aanbieden. Deze originele Ray-Ban zonnebrillen worden direct bij Ray-Ban besteld. Hierdoor bent u er verzekerd van dat u een originele Ray-Ban zonnebril bestelt. Bent u op zoek naar een officieel Ray-Ban verkooppunt? Zoek dan niet verder en bestel uw favoriete Ray-Ban zonnebril via DeZonnebril.nl.

Authorized Ray-Ban Dealer

Er worden steeds vaker Ray-Ban zonnebrillen aangeboden tegen spotprijzen. Wanneer deze Ray-Ban niet tweedehands is gaat het hoogstwaarschijnlijk om een nep Ray-Ban. Maar hoe weet u nou dat u een echte Ray-Ban aanschaft? Dit kan u vrijwel niet zien omdat de nep Ray-Ban zonnebrillen tegenwoordig bijna niet meer van de echte te onderscheiden zijn. Wij raden dan ook aan om alleen een Ray-Ban aan te schaffen bij een Authorized Ray-Ban dealer. U weet dan zeker dat u een originele Ray-Ban zonnebril krijgt.

Hoe herkent u een echte Ray-Ban zonnebril?

Zelfs voor ons is het soms lastig te zien of het gaat om een echte of neppe Ray-Ban zonnebril. Echter is er natuurlijk een groot verschil en dat is de kwaliteit. Ray-Ban zonnebrillen zijn van een zeer hoge kwaliteit en hebben hierdoor een lange levensduur. Daarnaast is het vaak te zien aan de aansluiting van de pootjes en het Ray-Ban logo. Hieronder ziet u enkele punten waar u op moet letten bij het aanschaffen van een Ray-Ban zonnebril:

  • De verpakking
  • Het etui
  • Het logo en watermerk
  • De aansluiting en schroefjes

Wanneer u een Ray-Ban aanschaft behoord deze geleverd te worden met originele Ray-Ban etui en microvezeldoekje. Op het etui staat een opvallend Ray-Ban logo. Daarnaast zit er op de bril een klein watermerkje in het rechterglas. Dit kan ook een kenmerk zijn van een echte Ray-Ban zonnebril.

Wilt u een echte Ray-Ban zonnebril bestellen bij een Authorized Ray-Ban dealer? Bestel uw favoriete Ray-Ban zonnebril dan via DeZonnebril.nl.

Heeft u vragen over Authorized Ray-Ban dealer? Of wilt u meer weten over ons Authorized Ray-Ban dealer certificaat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088-112 05 60 voor al uw vragen. Daarnaast kunt u altijd mailen naar klantenservice@ombits.nl