Kinderzonnebrillen

82% van de Nederlandse kinderen beschermen hun ogen niet. Kinderogen zijn juist extra kwetsbaar: hoe jonger het kind, hoe kwetsbaarder. Kinderen (en baby’s) hebben grotere pupillen en de lenzen bevatten minder pigment dat hun beschermt tegen UV- straling dan volwassenen. Zonder goede bescherming kan veel blootstelling aan UV- straling leiden tot permanente schade aan de ogen. Laat uw kinderen goed beschermd tegen de zon buiten spelen.

Ray-Ban Junior zonnebrillen

De volwassen Ray-Ban zonnebrillen zijn vaak te groot voor uw kinderen. Daarom heeft Ray-Ban een zonnebrillijn opgezet speciaal voor kinderen: de Ray-Ban Junior zonnebrillen. De Ray-Ban kinderzonnebrillen hebben kleinere glazen (kleinere diameters) dan de Ray-Ban zonnebrillen voor volwassenen. Ook zijn de pootjes van de Ray-Ban kinderzonnebrillen een stuk korter (de veerlengte). De veerlengte van deze kinderzonnebrillen is op maat gemaakt voor kinderhoofden, waardoor de zonnebrillen te kort en te smal zijn voor volwassenen. De Ray-Ban kinderzonnebrillen zijn geschikt voor kinderen tot 10 jaar. Doordat de modellen dusdanig klein zijn, zullen de zonnebrillen niet passen bij volwassenen of kinderen ouder dan 10 jaar.

Welke maat?

Gaat u ook wel eens per ongeluk met uw billen op uw zonnebril zitten? Bij elke Ray-Ban dames zonnebril krijgt u een bijpassende Ray-Ban zonnebril koker of etui, zodat u uw zonnebril overal op een verantwoorde manier mee naar toe kunt nemen en op kunt bergen. Zijn uw glazen vies? Dat is gelukkig ook geen probleem. Bij elke Ray-Ban dames zonnebril krijgt u een poestdoekje. Zo shined u zonnebril als nooit te voren.

De Ray-Ban Junior zonnebrillen hebben in een aantal gevallen verschillende maten. Als voorbeeld nemen we deze Ray-Ban Junior zonnebril. Bij deze zonnebril kunt u kiezen uit twee maten: maat 47 en maat 48. Deze maten zijn gebaseerd op de breedtes van de glazen (de diameter). De veerlengte, dit is de lengte van de pootjes van de zonnebril, hangt af van de diameter van de glazen. Bij een diameter van 47 mm heeft de zonnebril een veerlengte van 125. Bij een diameter van 48 heeft de zonnebril een veerlengte van 130 mm. Zo kunt u inschatten welke bril voor uw kind geschikt is.

Heeft u vragen over ons assortiment Ray-Ban zonnebrillen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088-112 05 60 of stuur een e-mail naar klantenservice@ombits.nl.