Onderdelen

Ray-Ban onderdelen en reparatie

Wanneer na een lange winter de eerste zonnestralen weer tevoorschijn komen halen we met zijn alleen weer massaal de zonnebril tevoorschijn en settelen we ons op het eerste het beste terras. Zodat we daar weer heerlijk met onze zonnebril op mensen kunnen kijken. Maar wat als u naar deze lange winter uw zonnebril weer tevoorschijn haalt en deze blijkt beschadigd of kapot te zijn? Gelijk naar de winkel rennen voor een nieuwe? Gelukkig niet!

Losse onderdelen

Wanneer een onderdeel van uw Ray-Ban zonnebril beschadigd is, kapot gegaan of kwijtgeraakt hoeft u niet gelijk een nieuwe bril te kopen. Voor de meeste zonnebrillen hebben wij als officiële Ray-Ban dealer ook de losse onderdelen beschikbaar, zodat ze makkelijk weer gerepareerd kunnen worden. We hebben onder andere schroefjes, oortips en neuspads voor uw zonnebril. Zo kunt u het langst genieten van uw favoriete zonnebril.

Vervangen door expert

Wilt u liever niet zelf bezig met het vervangen van een onderdeel dan kunt u ook uw zonnebril opsturen en zal hij door een professional gerepareerd worden. Bovenop de reparatiekosten komen dan nog wel ook de onderdeelkosten.

Glas kapot?

Wanneer u het glas van uw Ray-Ban zonnebril kapot heeft, kunnen wij ook nieuwe glazen leveren. Deze glazen leveren wij altijd per twee omdat er anders een kleurverschil tussen de beide glazen kan ontstaan. Dus ook wanneer u maar één glas kapot heeft, krijgt u 2 nieuwe glazen om kleurverschil te voorkomen. Kijk in het geval van kapotte glazen ook goed of u gepolariseerde glazen heeft of niet. Als u dat namelijk wel had en er vervolgens niet-gepolariseerde glazen in zet, of andersom, kan de bril totaal anders kijken.

Typenummer en kleurcode

Wanneer u een nieuw onderdeel nodig heeft voor uw bril is het handig als u het typenummer van uw bril weet. Dat kan bijvoorbeeld RB2140 zijn. Ook is het slim om even de kleurcode van de bril te weten. Dit kan bijvoorbeeld 902/51 zijn. Deze gegevens vindt u meestal aan de binnenkant van de veer (het pootje). Aan de hand van deze gegevens kunnen wij precies het goede onderdeel in precies de goede kleur naar u opsturen.

Lees meer